going pro.

Inlägget publicerades 8 April kl. 00:42
Jag måste faktiskt börja med att säga TACK till Linda (www.lindau.blogg.se) som gjort och hjälpt mig med min nya bloggdesign! Som jag för övrigt är så vansinnigt, sjukt nöjd med! Tack, snälla du! :)

Håller fortfarande på att fixa lite detaljer (kategorier, länkar m.m.) men inom kort hoppas jag att allt ska vara helt färdigt! :)
Om du har en intressant blogg som du vill ha med under mina länkar får du gärna höra av dig.
Jag kan ju sen också säga att det här bloggen kommer att handla om allt mellan himmel o jord men kanske lite extra mycket om vad som händer i mitt liv. Det blir shopping, skönhetstips, hund & träning, film, musik, matlagning, you name it. Om det sen skulle vara så att ni skulle vilja läsa om något jag inte tagit upp eller vill gå in lite djupare på nåt ämne så skriv en rad så fixar jag det. :)

För övrigt har den här dagen varit en smula trög för min del. Jag vet inte om der beror på att jag sovit för mkt eller för lite men kroppen ville inte riktigt starta imorse. :)
Det är som så nämligen, att vår hund har en förmåga att komma och väcka oss/mig och när jag sedan till slut masat mig upp ur den himmelskt sköna sängen, vad gör han då? Jo, då går han och lägger sig o sover igen. Bussig kille, det där. :)
Men det var väl kanske lika bra det. Iofs så slumrade jag till på soffan en stund. Jag har kanske den sämsta humorn och tycker att Stefan & Krister's buskisar är så sjukt underhållande så jag slog igång "Där fick du" imorse när jag kom upp, innan jag intog soffan. Helmysigt! :)
Nu är jag iaf på jobbet. Har haft en riktigt bra kväll men som alltid när jag är borta hemifrån så saknar jag min fina Tomas. Det skulle vara omöjligt att förklara för någon som aldrig älskat en annan människa av hela sitt hjärta o sin själ hur jag känner för honom. Min sambo, älskade & bästa vän. Den som betyder mest av allt. Så lyckligt lottad som får dela varje dag med en sån underbar människa. :)
Tack för att du finns.

Nu har klockan hunnit bli ganska mycket, trots att jag skulle försöka somna tidigt ikväll. Det är nog dags att sova nu så jag inte är alltför trött imorgon när väckaren ringer. Inte för att jag skulle försova mig, men för att livet känns så oerhört mycket lättare (och roligare) om man inte känner sig som om man vore nystigen ur en dvala. :)

Skriv gärna en kommentar innan ni lämnar bloggen..jag tänkte, om ni ändå läst såhär långt. Alltid kul att höra andras tankar, tycken & funderingar! :)Kärlek

Kommentarer
# Linda

Det var inga problem :)

Så länge du är nöjd, så är jag nöjd!

Kommentaren postad den 09 April klockan 16:44


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback