terribly ashamed.

Inlägget publicerades 17 April kl. 11:27
Ja, helt o hållet p.g.a. att det var såå länge sedan jag uppdaterade bloggen. Usch o fy, jag har varit jättesugen under flera dagar men så fort jag satt mig till att skriva så hardet antingen kommit annat ivägen eller så har all inspiration försvunnit.
Men nu är det iaf dags. :)

Sen sist har det givetvis hänt en del..det är ju runt en vecka sen min senaste uppdatering så..

Veckan har bjudit på lite av varje. Har jobbat, tagit fantastiskt underbara promenader i solen men kära Gibson, ätit sjut goda middagar med min älskade sambo, tvättat, städat, putsat fönster och så har vi tapetserat en fondvägg i vårt gästrum. Tack o lov har jag hunnit samla på mig lite bilder under veckan som jag tänkte att ni skulle få ta del av. :)
En kväll hade jag en aning för mkt energi. Då bestämde jag mig för att jag skulle sortera allt mitt smink. Det var ganska så mkt mer än jag kunde tro. Nästan så det verkar helt maniskt, faktiskt. Men jag älskar smink och allt övrigt som har med skönhet att göra. :)

Senare ska jag lägga upp bilder på vårt sjukt fina gästrum också. Fattas några saker, som en hurts, ett nytt överkast m.m. men redan nu är det så fint. Vi har lätt en av de finaste lägenheterna på västra sidan. ^^,
Ni kommer i dagarna även få se lite bilder på några utvalda objekt som vi har hemma. Sånt som är lite annorlunda, väldigt mkt design och helt enkelt bara ursnyggt och verkligen spetsar upp hemmet lite! :)

Vi pratade om att köpa oss en ny soffa men där har vi faktiskt tänkt om lite. Vi har ju redan en riktigt snygg, stor och skön soffa som bara är drygt ett år gammal. Skulle vi ha bytt ut den hade vi dessutom varit tvungna att byta ut det jättefina exklusiva v-rumsbordet också eftersom det inte skulle ha fått plats. Jag älskar det bordet (ovalt i valnöt med kromfot) så jag är ganska glad över att få ha det kvar. :)
Sen blir det istället att vi köper en sån där ljuvlig liggfåtölj. Även kallad terapifåtölj. :)
Och den längtar jag rejält mkt efter! ^^,
I maj månad kommer hallen att göras om. Det blir nya tapeter och jag ska även avlägga ett samtal till hyresvärden och höra om man inte kan få måla/betsa samtliga dörrar i lägenheten. Men det är ju frågan..tror nog inte att det går. Men man vet ju aldrig förrän man frågat. :)
Hallen, hur som helst, kommer också att bli ursnygg! När den är omgjord så är hela lägenheten klar. Iofs skulle jag mycket gärna vilja ha nya golv, men det är jag inte så säker på att vi skulle få.
Är det någon som vet hur många år det ska gå innan man kan få nya golv om man bor i hyresrätt? Minns att någon sa 10-15 år...
Ja, jag måste ta ett snack med hyresvärden om detta. :)

Till veckan ska jag på inskrivning på skolan. Det ska verkligen bli jättekul och kan ärligt säga att jag aldrig nånsin känt mig så peppad till plugg förut. Jag ska läsa två ämnen på heldistans så det passar utmärkt iho med mitt jobb. De kvällar det finns tid över kommer jag kunna plugga och eftersom jag bara jobbar ca 78% så har jag ju även mkt ledig tid eftersom mina arbetspass är ganska långa. Få men långa. Blir jättebra tror jag. :)
Känns riktigt spännande och jag skulle gärna ha satt igång nu med detsamma! ^^,

Finns det någon som är intresserad av att köpa en mobiltelefon? Använd men i mycket bra skick! Det är en Samsung GT-S5600 med touchscreen. Ni som alltid varit trogna t.ex. SonyEricsson men funderat på att byta - då kan jag absolut rekommendera denna telefon. Det var så jag gjorde. Den är väldigt enkel att förstå sig på och har en hel del finesser! Den säljs till ett mkt bra pris inkl. ett minneskort på 2 gigabyte.

(Klicka på bilden så kommer ni till en sida där ni kan läsa ALLT om telefonen!)


Den som är intresserad kan höra av sig till mig så berättar jag mer. :)

Real life events

Kommentarer
# elin

Hej syster! Läste att du sorterat lite bland sminket, av någon särskilt anledning då eller? ;) haha, hoppas det är bra med dig, T och Gibbe :) kram!

Kommentaren postad den 18 April klockan 19:13


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback