SUMMERTIMES!

Inlägget publicerades 18 Juli kl. 00:26


Här kommer äntligen den STORA bilduppdatering som jag lovar och snackat om i evigheter! ^^,
Vi har haft en ruskigt härlig sommar so far och jag är helt säker på att den bara kommer bli bättre! :)
Snart stundar vårt bröllop och gud, så jag ser fram emot det!
Det kommer bli perfekt. Precis så som vi vill ha det! :)
Och dessutom - jag får världens bästa och hetaste make! ^^,

Här kommer bilderna på what we've been up to på sista tiden! :)Just arrived in Innertavle.Svärmors fantastiska blåbärspaj!Enter beach!Beautiful.I ♥ YOUVattnet var otroligt härligt, minst 25 grader!:)En perfekt dag.Inte alla som kan skatta sig lyckliga över att ha ett sådant här blickfång till man! ;)Svärmor bjöd på überlyxig winespritzer!Älskling. ♥Gibson i sommarsolen under fotograferingen i Holmsund.Grizzly insuper havsbrisen. :)Midsommarafton i Nordmaling.Bad i Stöcksjön.Strax innan årets första dopp (för mig) på Nydala. Jag är lite av en kruka medan Tomas kastar sig i direkt. :)Nydala.Nydala.Nydalamys i läcker huvudbonad.Läckerbit på Nydala.
Löpande bilduppdateringar kommer eftersom så håll utkik! :)
Nu är det dags för lite kvällsis och film. Varit en ganska aktiv dag idag så sängen kallar nog om en liten stund.


Ha kul i sommar och passa på att njuta av det vackra vädret!! ♥

bad blogger.

Inlägget publicerades 11 Juli kl. 01:44
Åh, jag har verkligen varit urusel på att uppdatera bloggen den senaste tiden. :/
Får jag skylla på att det är sommar och att jag haft en hel del annat för mig?
Så är det till viss del iaf. Sen har jag väl kanske varit lite lat också och inte riktigt haft skrivarglöden på topp. :)

Igår, fredag, var en alldeles perfekt dag, från början till slut!
Den började med att jag åkte iväg till Bölesholmarna med en arbetskamrat. Vi promenerade runt hela det vackra området och Gibson fick också äran att få följa med. :)
Han har ju aldrig badat tidigare och inte varit i närheten av så stora mängder vatten som älven har att erbjuda. Gissa om det blev liv i luckan när han upptäckte hur kul vatten kan vara? Att man kan stå i det, gå i det och till och med rejsa i det! ^^,
Han dampade loss ordentligt och sprang fram o tillbaka, ner i vattnet och upp igen, ungefär en miljon gånger och passade självklart på att blöta ner oss en hel del också. :)
Han blev väldigt snabbt förlåten dock. Hur kan man vara arg på världens sötaste "fenomen"? :)

Efter den givande promenaden åkte jag hem och bara tog det lugnt en liten stund innan jag och älskling bestämde oss för att åka iväg till Nydala!
Vi packade handdukar och stannade på affären och köpte med oss lite "picnic-tillbehör" och skyndade oss iväg. När vi kom dit var det inte så mycket folk som vi först trott att det skulle vara så vi fick en riktigt bra plats och som bonus så så försvann nästan alla moln och solen tittade fram!
Eftersom jag är tidernas badkruka så är det ju alltid en hel process innan jag kommit i vattnet! ^^,
Dock var vattnet faktiskt väldigt skönt, inte alls så kallt som jag hade befarat så vi båda badade en ganska lång stund. Superhärligt!! Det skulle iofs inte göra så mycket om det blev några grader varmare, en sisådär typ 10, eller nåt. :)
Kanske jag ska beakta att vi bor i Norrland och inte vid Medelhavet, men hoppas kan man ju alltid. :)
Tanken var att jag skulle lägga upp lite bilder också men har inte hunnit lägga över dom till datorn än så det kan ju få bli morgondagens lilla projekt.

Gårdagens sista anhalt blev underbara Innertavle och en kalasgod middag!
Givetvis blev det också ett parti Plump och i vanlig ordning så började humöret tryta efter bara några givar. Är en tämligen usel förlorare och klarar inte riktigt av nederlag på det där viset..allra minst när det blir så gång på gång..på gång..på gång.. :P
Någon gång vänder väl. :)

Som en perfekt avslutning på fredagen tog jag och hjärtat en otroligt härlig långpromenad runt hela Innertavle. Jättevackert! Dimman låg lite lätt över åkrarna, fåglar som hoade och himlen hade fått en vacker rosa/lila färg. Kunde inte bli bättre! Dessutom - bara att få vara med den jag älskar mest av allt får mitt hjärta att spinna. ♥

Såg nu att klockan dragit iväg ganska rejält..igen. Jag som tänkte att jag skulle lägga mig och försöka somna i tid för en gångs skull. De ljusa nätterna är en aning förvirrande för min hjärna så den tycks ha lite svårt att koppla av. Ikväll har den inget val dock. Nu ÄR det dags att sova. Punkt!

Ska som sagt fixa massor av bilder imorgon och göra en stor bilduppdatering. :)

Räknade för övrigt idag - det är, räknat från imorgon, 34 (!!) dagar kvar nu tills vi gifter oss!! ♥
Mina skor har kommit, ballongerna har kommit, ringarna är snart klara att hämtas, kläderna är klara, lokalen är (snart) bokad och bekräftad, gästerna inbjudna, menyn planerad, musiken är bestämd och alla dekorationer också bestämda! :)

Jag vet att jag sagt det tusen och åter tusen gånger...Men jag är SÅ lycklig!
Att få spendera mitt liv tillsammans med den människa som betyder mest av allt, som jag älskar mer än livet självt, som jag skulle gå genom eld & vatten för...den känslan är fullkomligt och absolut oöverträfflig!
Love rules! ♥underbara sommardagar.

Inlägget publicerades 2 Juli kl. 00:01
Ja, nu har det allt varit några helt fantastiska sommardagar!
Jag och älskling har varit på mysiga shoppingrundor, kollat olika butiker på stan efter små attiraljer till bröllopet och har faktiskt redan hittat det mesta. Det kommer bli såå fint! :)

Färgtemat kommer att gå i turkost, vitt, svart och ett stänk av rosa. Tärnor och brudnäbb kommer att bära ljust rosa klänningar, brudgum och bestmen kommer att bära kostym med inslag av turkost, brudbuketten kommer att gå i vitt och rosa och självklart kommer jag a en vit klänning. Finns för övrigt på bild nedan. :)

Det kommer utan tvekan att bli mitt livs lyckligaste dag.
Jag kunde aldrig tro att man kunde vara så lycklig, så kär, så förälskad och så otroligt lycklgit lottad.
Jag ska gifta mig med världens mest underbara man!
Nästan för bra för att vara sant.

Livet är allt bra underbart!