tröga tider.

Inlägget publicerades 6 Juni kl. 14:21
Har varit lite upp o ner nu ett tag, faktiskt. Hoppas på att allt ska få en rätsida nu. Får snart, äntligen, slippa antibiotikan som jag gått på i snart 11 dagar. Eländes sega ting som fortfarande håller sig kvar, även om det blivit såå mkt bättre.

Jag & älskling har iaf blivit riktigt seriösa med motionerandet. Ungefär två gånger om dagen är vi ute på PW och faktiskt är det jobbigare än man kan tro. Målet är att tappa nånstans mellan 2-3 kg till och sedan hålla den vikten. Då vore jag nöjd. :)
Nu väntar jag bara på värmen så jag kan få använda lite av de nya kläderna, skorna & självklart mina nya bikinis! Jag vet inte hur det är i övriga landet men här i Umeå ha den sista tiden inte varit så najs. Blåsigt, kallt och ingen sol.
Nää, skärpning nu. Vore ju roligt om man kunde hinna få lite färg också innan hösten är här.
Hps på att det blir en liten resa nu i sommar. Ooh, så underbart! ^^,

Nu ska jag ta mig an mitt hår och se till att det får lite lyster igen. Sedan prova lite outfits, skor, plocka iordning och möjligtvis kanske följa med älskling på min svågers fotbollsmatch ikväll. Skulle nog kunna vara ganska så kul! :)

Igårkväll åkte vi ut till mina härliga svärföräldrar på grillmiddag. Suuupergott! Lite svårt att försöka vara duktig och äta små portioner när det bjuds på något så gott. Efter maten blev det givetvis kaffe och sen lite kortspel och innan vi åkte hem tog vi en skön promenad runt byn. Gibson fick vara lös hela den långa promenaden. Jätteduktig! :)

Nu är det dags att ta sig an lite saker, annars kommer jag somna där jag sitter.

Hoppas alla får en mysig dag. :)

Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback