dagens budgettips!

Inlägget publicerades 14 Maj kl. 14:06
Allt behöver nödvändigtvis inte kosta en massa pengar när det kommer till hudvård!
Själv har jag haft lite problem att komma tillrätta med fuktbalansen i ansiktet så jag gjorde min egen fukt- och peelingmask. Hur lätt som helst, kostar inte många kronor och dessutom kan du använda sånt du oftast har hemma redan. :)

Peeling är ju lika viktigt som att återfukta just för att få bort lagret med döda hudceller så att nya celler får ta plats och ge lyster åt ansiktet.
Därför kan du göra en mask som är 2-in-1.

Blanda flytande honung och kaffe (snabbkaffe är inte att rekommendera av uppenbara skäl..använd den typ av kaffe som du har till perkolator eller bryggare).
Kaffet innehåller, som de flesta redan vet, koffein vilket stimulerar blodcirkulationen i ansiktet. Honungen bidrar med sin fuktgivande egenskap och gör huden otroligt mjuk.
Kladda in masken i ansiktet och massera med cirkulära rörelser så att den fördelas jämnt. Låt den sedan sitta på 10-15 minuter och skölj därefter av med ljummet vatten. Badda ansiktet torrt med en ren, gosig frottéhandduk och smörj sedan in med favoritkrämen! :)

En produkt jag absolut kan rekommendera mycket varmt är Trind Skin Repair Complex for sensitive skin. En mirakelprodukt utan dess like och den kan användas till hela kroppen!
När jag började använda den trodde jag knappt att det var sant.. bra är den faktiskt! :)

Det var dagens lilla skönhetstips!

Funderar på att fortsätta med budgettips & annat smått o gott..vad tycker ni? :)
Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback