småtroll & solsken.

Inlägget publicerades 4 Maj kl. 15:58
Idag är det en helt fantastisk dag! Den har varit hur bra som helst ända från att jag steg upp imorse! ^^,
Var uppe ganska tidigt eftersom jag skulle åka iväg till älsklings jobb för att hämta hans kollegas lilla sötnos till hund - Rufus. :)
En ursöt lite nalle! Fast ja, kanske inte så liten. Han är bara 2 veckor yngre än Gibson och redan en riktigt stilig kille.
Hundarna har inte träffats sen dom var 12 resp. 14 veckor gamla så var ganska spännande att se hur det skulle gå men det gick precis hur bra som helst! Man kan ju kanske tänka sig att två hanhundar på 7 månader ska bjuda upp till lite kraftmätning för att fastslå vem som egentligen är boss men dom har varit snälla!
Vi har varit ute på jättehärliga promenader i solen för tack o lov har det varit, och är fortfarande, ett fantastiskt väder! Blå himmel o sol, blåser en aning men bara så pass att det svalkar skönt. :)
Nu ligger småttingarna o tar igen sig..äntligen. Dom har verkligen haft en händelserik dag, båda två. :)

För övrigt kan jag berätta att jag fick godkänt på mitt första matteprov vilket känns helt underbart!! ^^,
Målet är ju att jag ska få G i kursen men allt utöver det är jag mer än nöjd med. Det är 4 veckor kvar på kursen och sedan börjar nästa. Då blir det Svenska B vilket jag ser mkt fram emot. Både kunskapen och intresset är bra mkt större för språk än för matte. Dock ar jag ett sjukt sifferminne så begriper inte varför det inte känns enklare med matte. Men blir väldigt skönt att äntligen fått det gjort. :)
Ska alldeles snart plocka fram böckerna o sätta mig och räkna, tänkte jag. Måste liksom passa på medan peppen är på topp och innan hjärnan bestämmer sig för att gå i ide! :)

Hm, rätt som det var blev klockan 15:45 och Rufus har alldeles precis åkt hem. Stackars liten var så trött att hans husse fick muta honom med Frolic för att han skulle resa sig och följa med!! :D
Det har verkligen varit jättekul..hoppas på repris snart igen.

Har förresten tagit lite bilder också.
Ska försöka bli lite bättre på att fota, mer och oftare. Har förstått att många som läser uppskattar alla bilder. Inte alla kanske men..man måste ju inte titta på dom om man inte vill. ^^,

Ni som fotar - har ni några bra tips? Kameran jag använder är en Samsung ES15 med 10,2 mpix. Tänkte om det finns någon fler som använder en sådan kamera - vilka inställningar brukar ni ha för resp. motiv o.s.v.? Bara lite kul att höra hur andra brukar göra. Man är ju inte direkt någon professionell fotograf, jag gör det väl kanske hellre än bra. Brukar alltid låna mammas underbara systemkamera när jag är där och hälsar på. Det är en Nikon D40 och den kan man verkligen inte misslyckas med, finns inte en risk överhuvudtaget!
Även om man tror att man fått taskig skärpa, fokuspunkterna på fel ställe eller nåt annat galet så är det bara att redigera en aning så har du en underbar bild. Nu pratar jag inte om att helt göra om bilden i t.ex. Photoshop utan att lägga på lite kontrast, lägga till/ta bort färg, ljus osv. :)

Men här kommer bilderna från idag iaf. Visst är hundar fantastiska?! ♥

köket

Grabbarna helnöjda efter promenaden. :)


"Hundtugg" har fått en helt ny innebörd! ^^,

Snörp.

Grannpojken Milton på besök. :)

Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback