kärlekens promenad.

Inlägget publicerades 28 Oktober kl. 21:11

Vilken dag det varit idag. Till att börja med sov jag alldeles för länge eftersom jag helt glömde bort att ställa väckarklockan igår. Ingen skada skedd eftersom jag inte skulle till jobbet förrän på eftermiddagen men detär så trist när det känns som att halva dagen redan gått innan man lyckats vakna till liv.
När jag så sakteliga blivit människa igen bar det av på en skön långpromenad med Gibson. Precis vad jag behövde. Tack o lov var det riktigt fint väder med sköna plusgrader idag. Annat var det igårkväll - dryga 4 km. i spöregn och stormande vindar. Men motionera bör man annars, ja..blir det inte så bra. :)

När den älskade kom hem efter en tung arbetsdag hjälptes vi åt att skruva ner allt i hallen. Eller rättare sagt så var det Tomas som gjorde det mesta. Imorgon ska nämligen hallrenoveringen (ÄNTLIGEN!!) påbörjas!
Vi har nu även valt ut nytt golv som förhoppningsvis kommer ligga vackert för våra fötter i nästan hela lägenheten. När sedan också parkettgolvet är slipat och lackat kommer det bli en ännu större fröjd att vistas hemma. :)
Det kommer bli såå jäkla fint! Längtar verkligen tills det är klart! :)
Hade jag tänkt ett steg längre så skulle jag ju ha tagit "före-bilder" så ni hade fått se vilken enorm skillnad det kommer bli. Tur man har huvudet på skaft nästan jämt.

Aftonen har bjudit på arbete och så gör även morgondagen eftersom jag jobbar dygn. När jag slutar imorgon ska jag hem i all hast och bara ägna helalånga kvällen åt att se till att min underbara man har det bra. Han, om någon, är värd endast det allra bästa och det ska jag ge honom!
Möjligtvis blir det kanske lite socialisering med min svåger och hans fina fästmö också. Återstår att se vad dagen bär med sig. Men kvalitetstid med hjärtat blir det absolut! ♥

Bjuder på denna underbara låt som avslutning på detta inlägg. :)
Inte alla som har en make lika underbar som min som skriver mig en egen låt. :')
Ni må tro att jag blev vansinnigt rörd och glad när jag fick höra denna låt för första (och alla andra hundratals gånger jag lyssnat på den) gången! Så vacker! :) ♥Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback