day 1.

Inlägget publicerades 7 Mars kl. 15:36
Just hemkommer från första dagen på nya jobbet.
Eller ja..det är inte så att jag skaffat ett nytt jobb i ordets egentliga mening men eftersom magen växer (och även lillen därinne) så det knakar så hade jag och min chef kommit överens om att jag skulle få en annan placering nu fram tills att jag går på ledighet.
Och allt gick riktigt bra. Det tar ju även ett tag innan man riktigt kommit in i rutiner osv. men det känns helt klart som att det kommer bli toppen. Och det är ju en himla bra början. :)


Termometern visar nu närmare +8 grader - jubel!! :)
Det finns ju trots allt hopp om liv efter denna kalla istid som varit nu i flera månader.
Man ska väl inte ropa "hej" än kanske..fortfarande kan ju massa snö falla och graderna sjunka ordentligt, men det går ju åt rätt håll iaf. :)


Nu tänker jag göra som så att jag tänker lägga mig ner och bara vara jävligt gravid en stund.
Och dessutom mumsa i mig en liiiiten gnutta kaffeglass bara för att mina stackars fötter värker som om dom kommit direkt från helvetet för att göra livet så surt som möjligt bara går.
Men humöret ruckas det inte på, inte idag. :)
Idag är en bra dag och även om jag är en vidrig bitch ibland (jaa, det är jag..förlåt älskling) så är jag såå tacksam över vad som väntar i sommar och jag kan inte säga detta nog många gånger:
Jag är så oerhört glad som har min underbara man, Tomas..vår ulliga, gulliga grizzlyhund och garanterat världens vackraste barn i magen. :)

Tack för mig!..for now.


Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback