utan tvekan & tvivel.

Inlägget publicerades 27 Maj kl. 10:30
I onsdags fick vi göra ytterligare ett ultraljud för att se att lillskrutt växer som han ska.
Anledningen till den remissen var att jag inte gått upp i vikt alls sedan i början av mars och barnmorskan tog det säkra före det osäkra och bokade upp oss på en tid. Yeay! :)
Bara goda nyheter dessutom!
Han växer alldeles perfekt och är till och med 5% större än medlet brukar vara denna vecka och vikten (i onsdags) beräknades till hela 2663 gram!
Mammas stora lillkille! :)
(måste bara inflika att mitt leende breddades till nordpolen och tillbaka när jag fick skriva ovanstående kursiva text) ;)

Han mår toppen därinne så det är väl bara att räkna med att han kommer stanna så länge han bara kan då, men å andra sidan så har jag lite på känn att han kommer en aning tidigt. Kanske inte många dagar men dock tidigt. (dessa ord lär jag bittert få äta upp om några veckor när vi passerat BF)
Hon kunde till och med se att han har en del hår och tillråga på allt så är det nu 300% säkert att det är en liten pojke. Utan tvekan & tvivel! :)
Nu är han sanneligen efterlängtad. Det känns som att det var bara för några veckor sedan alla fick veta! Mina föräldrars min på julafton var ganska oslagbar! :)
Det känns fint att se att någon blir så glad och lycklig för ens skull. Och nog är detta lycka om något! ♥

Min värsta farhåga var självklart att något skulle hända, att något skulle gå snett med graviditeten men när vi passerat de där "kritiska perioderna" så försvann också oron.
Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag börjar bli ganska så nervös nu. Fast inte på ett dåligt sätt utan snarare på det där sättet som får en att samla sig, hitta fokus, förbereda sig.
Men kan man någonsin riktigt, på riktigt, förbereda sig på vad som komma skall, på att bli förälder?
Man får helt enkelt göra det på bästa sätt och efter sin egen bästa förmåga.
Idag är det 34 dagar kvar till beräknad förlossning - det ni!
Jag har verkligen tur som får uppleva detta tillsammans med den person som jag älskar mest av allt.
Han kommer bli en alldeles underbar pappa! :)

Du är kärlek, min fina Tomas.
Jag älskar dig! ♥
Såhär såg det ut 31/1.

Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback