blingodate.

Inlägget publicerades 30 April kl. 14:12
Som tidigare nämnt så fanns ju härliga Blingo på plats under mässan på Bloggminglet 2012. Blingo och jag är helt och hållet på samma linje - ekologiskt är BRA!!
Och BRA var verkligen vad deras sortiment var, herregud!
Man kände sig riktigt välkommen till bordet/stället och fick väldigt bra svar på alla frågor. Jag brukar kunna ställa rätt många och framförallt jobbiga frågor men jag upplevde inte en gång att jag fick något annat tillbaka än riktigt välnliga och bra svar. :)
Haha, ja, jag är nog faktiskt lite jobbig "ibland". ;)

Hur som helst...det känns som att jag och Blingo verkligen skulle kunna gå hand-i-hand!
Jag tycker det är viktigt viktigt viktigt att värna om miljön/naturen/jorden och även såklart om den som ska bära plaggen. Fantastisk kvalité - såå mjuka att jag helst av allt ville kasta på mig alltihopa och bara gosa ihop mig. :)
Deras kläder är DEFINITIVT något som jag skulle vilja klä min son (och mig själv) i då jag med all säkerhet skulle veta att han bär kläder (eller gosar med en filt) som står för något riktigt bra och gott!
Och som jag ser det så skulle det även innebära att han redan tidigt i sitt liv skulle få lära sig vikten av att värna om oss själva och vår jord.

Bättre kan det väl inte bli? :)
Här nedan ser ni några av mina stora favoriter hos Blingo.
Benson-plaggen swept me off my feet! Herregud, så fantastiskt fina! Här är storfavoriten som jag tyvärr inte fick med mig hem..En ljuvligt mjuk jumpsuit. Vore ju mer än perfekt till Alve. :)Ännu en favorit som gärna får styra kosan mot vår dörr!Skulle passa lillhjärtat tiptop! Så söt (och självklart jättemjuk & go)! :)


Dessa enormt fina farfarströjor hittar ni också hos Blingo.seFinns i flera olika färger....och Alve skulle bli supersöt i allihopa! :)Klockren och så jäkla tuff! Jag skulle gärna klä mitt barn i denna härliga jacka från Blingo.seHärligt blå brallisar!Högt betyg ger jag denna - toksöt! :)..liksom den här.Så läckra! :)Härlig t-shirt designad av Anine Bing. Yes, please!Söt sommarklänning!


Som ni ser finns det alltså kläder både för barn och vuxna!

Vilka är Era favoriter från Blingo.se? :)

Gillat

Kommentarer
# Isacs Mamma

God Morgon! Vinnaren är nu dragen i tävlingen Lantlig Dekor! Blev det du?Om inte så har jag en kanon tävling till uppe:http://isacsmamma.blogg.se/2012/april/utkast-april-17-2012.htmloch ytterliggare en kommer:) Kram!

Kommentaren postad den 01 May klockan 02:58

# EMMAS!

Hej, du tävlade om ett hårkit värd 600:- i min blogg, se om du vann här: http://eemma.se/2012/may/vinnarna-av-harvardsprodukter-smycke-en-va.html#comment :)

Kommentaren postad den 01 May klockan 09:13

# Emelie

Jag tycker det var riktigt härligt mönster på de plaggen som är längst upp, de blåa med luftballonger på :) Jätte gulligt ju :)

Kommentaren postad den 01 May klockan 11:55

# Linn på Me Style

nu är de tre vinnarna utsedda för maria montazamis läppstift. Kolla om det blev du som vann!

http://mestyle.se/2012/april/midseason-sale-hos-nelly.html#commentkram Linn

www.mestyle.se

Kommentaren postad den 01 May klockan 14:19

# En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Jätte fina kläder ju !! Måste genast in och kika :)

Kommentaren postad den 01 May klockan 18:47

# Anonym

Hej Marre. Jag älskar oxå Blingos kläder :) oscar har jätte mkt kläder ifrån dem :) Senast fr Bling kollektionen han har faktiskt de på de senaste bilderna på honom på bloggen. I just love dem...så snygga kläder har de :) Hur var bloggmingel helgen??? Jag fick amssa sms fr helena att ni hade det toppen :) Såååååå avis :) Jag ska på Mamma blogg galan på lörd en stund bara. ha d bra kram Lina

Kommentaren postad den 02 May klockan 09:56

# eRaey- Modell och kläddesigner med 3 egna företag

Nu är vinnaren av kjolen uppe, ta en titt om det blev du! :)Blev det inte du så deppa inte ihop för imorgon drar en ny tävling igång och en till k)jol ska tävlas ut! :)

Kommentaren postad den 02 May klockan 11:06


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback