Rabattkod-hotels!

Inlägget publicerades 18 Augusti kl. 01:01
Ni som ofta är ute runtom och mår gott på olika hotell...hur skulle det vara ifall ni kanske rentav skulle kunna få det lite billigare? :)

Rabattkod-hotels publicerar aktuella rabattkoder och kampanjer hos Hotels.com och vilken site kunde väl vara lämpligare än just den?
För den som vill ha riktigt bra up-to-date-erbjudanden tycker jag absolut att ni ska kolla in Rabattkod-hotels lite närmare.
Det är ju inte direkt någon nackdel att spara lite slantar om man är ute och reser. Det brukar ju i sig kosta en hel del.
Nej, vet ni vad? Leta fram ett bra erbjudande som passar just ER och lägg lite pengar på en romantisk middag, spa-behandling eller liknande.
Inte helt fel, om ni frågar mig! ;)


Real life events

Kommentarer
# Emelie Eriksson //Foto&Vardag\\

Hejsan, jag har just nu en superrolig tävling igång på min blogg. Det du kan vinna är ett presentkort på 300 kronor hos damoknekt.se.
Reglerna är väldigt enkla också, du behöver endast gilla dom på facebook och hitta ett supersnyggt smycke som du gillar jättemycket eller lite och länka det i en kommentar :) Kram och förlåt om du inte gillar sånthär :D

http://byyemelie.blogg.se/2012/august/vinn-presentkort-pa-300-kronor-hos-damoknektse.html#comment

Kommentaren postad den 18 August klockan 10:58


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback