polar bear.

Inlägget publicerades 23 December kl. 13:56
I veckan kom ett paket från Tyskland. Innehållet var en supermysig Polar Bear till vår Teutoniavagn från det tyska företaget Mypram. De har ett stort och bra utbud av alla möjliga märken på barnvagnar och tillbehör!
Man kan t.ex. skräddarsy sin vagn allt efter hur man själv vill ha den vad gäller chassi, färg och vilka hjul man vill ha. Helt underbart! :)

En Polar Bear fungerar helt enkelt så att man fäster den med tryckknappar runt handtaget på sin vagn och sen är det bara att stoppa in händer och dra på!
Du fryser garanterat inte! :)
Otroligt fiffig uppfinning tycker jag. Man behöver faktiskt inte ens ha vantar/handskar på sig utan har du en Polar Bear så ser den till att du håller dig varm.
Man kan ju kalla mig "drottningen av alla onödiga prylar" vilket jag vet att många gör. :)
Men i det här fallet så vill jag verkligen rekommendera den till er. Den är extremt fluffigt skön och varm, lätt att fästa/ta bort och väldigt prisvärd.
Mypram bjuder på väldigt snabb leverans och jag hade äran att bara behöva ge en signatur då paketet levererades ända fram till dörren. :)

Har ni själva handlat från Mypram nån gång?
Vad tycker ni om hela köpupplevelsen?

Jag är väldigt nöjd och även om det kan tyckas omständigt att beställa från ett annat land många gånger så är det riktigt lätt att hita och handla från Mypram. :)

Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback