sovit.

Inlägget publicerades 23 December kl. 09:12

Inatt har varit en bra natt!
Både jag och Alve har sovit hela natten faktiskt. Sjukt välbehövligt.

Efterlyser ändå era bästa "hjälp-barnet-att-komma-till-ro"-tips! :)
Vad funkar bäst för er?


Real life events

Kommentarer
# Moa

Oj vad svårt. Vi har sedan Stella var liten bara gått in och lagt henne i spjälsängen, strykit henne på huvudet, sagt godnatt och gått ut sedan har hon somnat på en gång. Har funkat så bra och vi gör så ännu, även på vilan på dagen. Jag tror att vissa barn är "lättare" vad gäller sömn helt enkelt och att det förhoppningsvis blir bättre ju större barnet blir om man har det jobbigt. Kram

Svar: Så har vi också haft det. Alve fick eget rum redan när han var 8 veckor gammal och det har fungerat helt enastående bra. Det har bara varit att lägga ner honom och han har somnat direkt. Nu när han blivit äldre är det dessvärre inte alltid lika enkelt. :)Vi tänkte nog försöka med att ta bort lunch-vilan. Det kanske fixar problemet för nån gång måste han väl ändå bli trött och v i l j a sova! ^^,
marremedmera.blogg.se

Kommentaren postad den 23 December klockan 09:45

# Beatrice Jakobsson (foto)

sv: vad roligt att du är med i dagenslucka, tycker alla borde ha detta armband! :)

Svar: Ja, verkligen. Jag blir så förtvivlad ibland så det är hemskt. Vet allt för många som insjuknat så det skulle kännas såå bra att få bära detta och förhoppningsvis göra andra mer medvetna. :)
Ha en riktigt underbart fin jul! :)

Kramar Marie
marremedmera.blogg.se

Kommentaren postad den 23 December klockan 10:46

# Anonym

Eftersom min bebis inte är här än har jag inget eget tips men släkten tipsar om att lugna i gungstol. Så min står redo här i väntan på bebisen :)

Kommentaren postad den 23 December klockan 11:00
# Mathilda

Eftersom min bebis inte är här än har jag inget eget tips men släkten tipsar om att lugna i gungstol. Så min står redo här i väntan på bebisen :)

Svar: Tack för tipset, Mathilda!Om min lillunge hade kunnat slappna av och bara sitta och mysa i famnen så hade det varit först på prova-på-listan! :)
Han har väldans mycket spring i benen. Tror vi ska prova på att ta bort lunch-vilan och se om det kan fungera. Nån gång MÅSTE han ju bli trött! ;)

Så roligt att du läser och kommenterar här. Ser och läser alltid men hinner tyvärr inte alltid att svara. Men jag blir lika glad varenda gång! :)


Många kramar / Marie
marremedmera.blogg.se

Kommentaren postad den 23 December klockan 11:00

# Liniz

Jag känner att jag typ inte har sovit en hel natt p 2, 5 år....skämt å sido visst har jag det. men det är ju sååå drygt när de vaknar på nätterna..... O vaknar ofta till..låter flera nätter i veckan.....en vanlig natt kan vara att han vakna runt 24-01 och gnyr till och vill ha sin napp....å ibland vaknar han igen runt 4-5 och vill ha välle....å vill han det så får han det..........Vi har haft flegra kamper....med att sluta med välling på natten..men såå fort han blir sjuk så är man tillbaka på ruta 1 igen..så jobbigt :( ex förra helgen innan jul blev han förskyld natten till lörd...sen åt han i princip ingenting på 3 dar...då är man ju liksom glad OM han äter välling på kvällen och välling på natten / morgonen...så är man back again.....vi brukar kolla på nån lugnare film, typ en astrid lindgre film innan sovdax......eller löser några böcker...oftast film för att varva ner.....han lägger sig sällan före 20 och de sista programmen på barnkanalen brukar var tråkiga...

ibland sitter vi och pratar lite om dagen vad vi har gjort osv.... ex om jag är borta brukar de prata lite om att mamma jobbar osv...

hur mår ni? long time....kram kram Lina

Svar: Ja, det kanske är så att de vaknar mer eller mindre under vissa perioder, helt enkelt. :) Jag har försökt att få Alve att somna i vår säng de gånger han känns alldeles för överspeedad men det är omöjligt. Om han vaknar och jag tar upp honom så blir det bara värre om han får komma till vår säng. :)Jaja, tiden utvisar när lugnet lägger sig igen, antar jag. :)

Det är bara fint här annars. Skön jul, fina människor, god mat och många klappar. Alve var lyrisk. :)
Hur är det med er? Bilderna du lagt upp från Thailand såg enormt lockande ut. Hade varit fantastiskt att bara åka iväg några veckor. :)
Hoppas ni haft en underbar jul, Lina!

Kramar! ❤
marremedmera.blogg.se

Kommentaren postad den 27 December klockan 22:13


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback