Testpilot på My Moment?

Inlägget publicerades 4 Juni kl. 16:28
Ni missar väl inte detta? :)

HÄR kan ni anmäla ert intresse!


Real life events

Kommentarer
# Sofia

Hej! Läste att du var väldigt mån om ditt yttre. Tänkte därför höra om du skulle vilja prova på hudvårdsprodukter gratis?

Ska ta och boka kalendern full nu framöver. Vill DU ställa upp och hjälpa mig fylla den? =)Jag är hudvårdskonsult och håller i klasser i Umeåtrakterna där det ingår en gratis ansiktsbehandling med hudkurs och handinpackning, avslutningsvis även lite makeup. Det är inget köptvång utan du väljer själv om det är någonting du vill ha.

I varje klass finns det sex platser där du kan ta med dig några vänner som också får göra detta tillsammans med dig helt gratis! Vill du komma själv så går det naturligtvis också bra. Klasserna kan hållas antingen hemma hos mig eller hos er, detta kommer vi överens om vid tidsbokning.

Ni kommer att få fylla i ett analyskort om eran hud, vilken jag utgår ifrån när jag sen skräddarsyr en ansiktsbehandling till var och en av er. Jag undervisar er och ni får då själv prova de utvalda produkterna på er själva.

OBS 18års gräns!Låter det intressant? Hör av dig så berättar jag mer och förhoppningsvis bokar vi in en tid :)

Kommentaren postad den 05 June klockan 00:58

# ♥ Sojka ♥

Jag funderade också på att testa de där men har ju knappt tid med min egna blogg och ska man då blogga hos dem. :)Ska bli kul att läsa hur den smakar dock. ;)Kram!

Kommentaren postad den 07 June klockan 11:18

# Anonym

Snygging!:) allt bra?

Kommentaren postad den 07 June klockan 18:20


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback