taggad onsdag.

Inlägget publicerades 7 Mars kl. 11:30
Sitter och pluggar för fullt just nu. Gäller att passa på att göra ett ryck med Alve sover. :)
Psykologi står på agendan samt några svenska-uppgifter och därefter ska jag ge mig på matten.
Satt och funderade lite nu under morgonen. Jag känner mig ovanligt lätt i sinnet och har så gjort ett tag. Det känns alldeles, alldeles underbart! :)
Har varit några vändor ner till Kramfors nu under de senaste veckorna. Alltid lika kul och underbart att träffa familjen och alla blir så glada när Alve kommer på besök. :)
Han gör verkligen stora framsteg nu och i måndags blev han som sagt hela 8 månader. My god, stora killen!
Senare idag ska vi gå ut en sväng. Funderar på att sätta lillen i pulkan faktiskt. :)
Imorgon ska vi luncha med härliga Anna-Karin. Blir garanterat lika skoj som alltid. Hon är verkligen en sjukt härlig frisk fläkt och jag blir alltid på bra humör när vi umgås! Fina människa! :)
På fredag ska parvel vara med farmor för jag ska nämligen iväg och rida igen hos Theresé! Och ni må tro att jag verkligen ser fram emot det! :)
Otroligt trevlig och lättsam tjej! Såna skulle det finnas fler av för tänk så mycket trevligare världen skulle vara då. :)
Denna gång ska jag få provrida Jubileo. Jag såg honom först på hingstvisningen i Vännäs 2009 och han är helt SINNESSJUKT vacker. Min tanke då och min tanke nu. Dessutom, efter att ha träffat honom, så kan jag även tillägga att man nästan känner hur intelligent han är. Bara genom sättet att ser på en. Ja, det ska verkligen bli roligt och intressant att få äran att rida honom. En av mina absoluta drömhästar ända sedan jag såg honom första gången.
För den delen så är även Theresé andra två hästar något utöver det vanliga. Faktiskt så tror jag att det har mycket att göra med hur hon hanterar dem. Det ligger liksom ett lugn över hela stället. Så kändes det iaf och jag är väldigt glad att få vara med och ta del av det. :)
Oh, just ja..på lördag ska makarna Öberg, d.v.s. jag och Tomas, iväg på ett alldeles fantastiskt äventyr! :)
Alve ska få sova över hos mormor och morfar i Kramfors medan jag och Tomas åker iväg till Söda Berget i Sundsvall för att avnjuta en vistelse där. Jävlar, så mycket jag ser fram emot det! :)
Det blir även första gången jag sover utan min lillpojke så det blir spännande. Jag vet ju att han kommer ha det hur bra som helst och jag vet ju att det är jättebra när föräldrarna får lite tid för sig själva, bara vi två. Spa, trerätters middag och en fantastisk frukost morgonen därpå innan det är dags att hämta parvel igen. :)
Kommer bli hur härligt som helst! :)
Veckan därpå blir det återigen att åka neröver - då är det dags för skola! :)
Slog mig i skrivande stund att det inte är länge kvar på skolan och att jag kommer sakna mina klasskamrater. Har lärt mig mycket av dem och jag tycker att tiden på skolan har varit jättebra och enormt utvecklande.
TACK, min älskade Tomas, för att du ledde mig in på rätt väg. Till Hola, med andra ord. :)

Dags för en kopp chai-latte nu innan hjärtat vaknar. Då blir det full fart, som vanligt. En mycket aktiv liten kille har vi. Helt klart den underbaraste, sötaste lilltomten som finns.
Älskar ungen såå mycket och älskar Tomas som gett mig en sån fantastisk liten son. ;)
Ha en fin dag, hörni!
Funderar ni på nåt så ja..den som frågar får svar! :)
Bye for now! 

Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback