högst upp på önskelistan.

Inlägget publicerades 14 Maj kl. 17:54
Högst upp på min önskelista finns något som jag alltid velat ha. Något som jag kommer (läs: SKA) att ha!
Kanske något av de allra finaste, goaste, gulligaste och tuffaste små varelser som finns, nämligen en chihuahua.

Många är av den åsikten att "chihuahua är ju ingen riktig hund", "den tål ju ingenting!" och "den där rasen kan ju inte ta några promenader" o.s.v. men jag säger att det kanske är ni som har just den åsikten som underskattar rasen och kanske till och med är en aning okunniga? :)
Chihuahuan är ju långt ifrån en accessoar, som tyvärr alltför många verkar tro. Det är en helt underbar ras som behöver stimulans, motion och kärlek..precis som alla andra hundraser!


Så om ni nu vill göra mig riktigt, riktigt själaglad, lycklig ända längst in i benmärgen och förevigt räknas som min vän - nu vet ni vad jag önskar mig allra mest av allt. :)
Och ni vet väl att man ska vara snälla mot varandra? ;)
Min allra största lilla dröm! ♥     (bilden är lånad från Google)

Kärlek

Kommentarer
# ♥ En pojkmammas vardag ♥ Livet på torpet

Det är väldigt mycket hund i liten förpackning !! Har en blandras mellan papillon och chihuahua ... och hon är bombsäker på att hon är en dobermann ... haha !!

Kommentaren postad den 14 May klockan 18:35

# Vikkipedia

... Och varför inte ta upp det faktum att de är krigarvovvar också! När Mayaindian-stammarna krigade mot varandra användes chiahuahuorna som budbärare. :)Men jag håller med dig. Det är ju en hundras, inte en accessoar, och dom kräver precis lika mycket tid och stimulans som en större hund. :)/Vikkipedia

Kommentaren postad den 14 May klockan 20:01


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback