om jag vann 1 000 000 kr.

Inlägget publicerades 14 Maj kl. 14:04
Ja, herregud!
Vad skulle man då göra?
Slösa, spara, investera, ge bort?

Jag tror att om jag vann 1 000 000 kr. så skulle jag till att börja med köpa en iPad. Haha, ja det låter kanske jätteunderligt men saken är den att jag älskar iPads för att det är så jäkla barnvänliga! :)
Jag tror att med de rätta apparna skulle min son skulle lära sig MASSOR om saker, livet och sig själv och framförallt så skulle han ju kunna använda den under en låååång period!

Vidare med min nyvunna miljon skulle jag vilja ha ett hus. Det behöver inte vara ett nybyggt hus, senaste "modellen". Jag skulle gärna kunna tänka mig att renovera, fixa & trixa till det som passar oss bäst. Och tänk att kunna ha en stor jäkla tomt som hunden kan springa fritt på! Dessutom skulle jag tveklöst ha köpt en hund till..en kompis till vår Gibson. Det skulle han VERKLIGEN behöva och tycka väldigt mycket om. En fin, liten vän att få busa och mysa med.
Och skor..jag skulle vilja ha nya skor. Och riktigt lyxiga sängkläder också. Alve skulle få ett stort, fint lekrum med härliga färger och former överallt. Kanske en riddarborg på gården? :)
Och såklart - han skulle kunna använda sin nya, fina iPad i sitt fantastiska, färgglada och extremt pedagogiska lekrum. ;)

Vet ni..ibland undrar jag inte om jag skulle ha blivit författare ändå. Jag har sån otroligt vild fantasti emellanåt..och jag ÄLSKAR det! :)

Så håll nu era sms-tummar för att mitt lillhjärta får ett riktigt bra och smart löromedel..i alldeles egen iPad. :)
Då skulle detta mammahjärta bli alldeles gränslöst jäkla jättelyckligt! :)backplate_tavling_april2012_500x154.png Om du inte vinner en miljon går det att låna pengar istället. På Compricer finns information om att låna pengar med betalningsanmärkning.

Gillat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback