Om Rosenserien: Så tycker jag!

Inlägget publicerades 30 Maj kl. 14:09
Fär en tid sedan fick jag hem några produkter ur Rosenserien från Isilia's Webbutik och jag tänkte nu att jag skulle ge er min ärliga mening om dessa produkter. Kanske lite extra kul för er som är med i tävlingen och inte tidigare provat. :)


Till att börja med...ROSENVATTEN. Helt fantastisk produkt som verkligen fräschar upp. Det fungerar så att det återställer huden ph-värde och sluter porerna så att du förbereder huden på bästa sätt inför de vårdande hud- och kroppsprodukterna.
Jag använder den gärna på morgonen. En uppfriskande "ansiktsdusch" innan jag använder fuktkrämen. :)
Enastående produkt, som sagt, och jag rekommenderar den verkligen!
HÄR kan ni beställa Rosenvatten!

FUKTKRÄM för torr och känslig hud.
Denna pärla vet jag faktiskt inte om jag nånsin skulle klara av att vara utan. Jag har ALDRIG tidigare haft en produkt som fungerat så bra som den här gör.
Och jag lovar att jag har provat många. :)
Återfuktar och vårdar, inte kletig och kladdig, mild doft och riktigt dryg konsistens. Jag vet inte vad mer jag kan säga - den är fantastisk och är det någon produkt jag tycker ni absolut ska prova så är det denna! :)
HÄR kan ni beställa hem Fuktkräm för torr och känslig hud!TVÄTTGELÉ. Ytterligare en av de allra bästa produkter jag haft äran att få prova. Fantastiskt dryg produkt, det behövs nästan ingenting för att ansiktet ska kännas riktigt rent och fräscht! Jag förstår att ni kanske tycker att jag verkar alldeles för euforisk gällande Rosenserien men, nej, hörni..den ÄR verkligen så jäkla bra som jag säger! Det allra bästa med Tvättgelén är att det aktiva tvättämnet är en sockertensid från majs och kokos vilket innebär att den är 100% nedbrytningsbar i naturen. Hur bra som helst! Sånt gillar vi! :)
HÄR kan ni beställa tvättgelén!ÖGONGELÉ. En riktigt bra produkt för den så känsliga huden runt ögonen. Jag tyckte att den kändes lätt och fräsch att använda, luktar lika milt och gott som alla de andra produkterna ur Rosenserien.
Reducerar de fina linjerna kring ögonen och kan faktiskt även motverka mörka ringar.
Tacksamt och mycket bra, tycker jag som är småbarnsförälder. ;)
Ögongelén från Rosenserien innehåller Trollhassel som i sig fungerar lite sammansdragande och därav får ögonpartiet ett naturligt lyft. Det som var mest positivt är att den mängd som krävs är så enormt liten så därför kommer den räcka hur länge som helst. :)
HÄR kan ni beställa ögongelén!VITAMINKUR. En ordentlig dunderkur för ditt ansikte som du kan använda som närande ansiktsmask, som nattkräm några gånger i veckan eller varje dag vid behov. Återuppbyggande och ger en extrem kick till trött hud. Det är med den här produkten som med de övriga - den är så dryg att den kommer räcka forever. Vitaminkuren var min räddning då hyn hade kastat in handduken och var trött. Not anymore! :)
Enormt prisvärd!
HÄR kan ni beställa vitaminkuren!
Kort sammanfattning då..
Jaa, Rosenserien är alldeles vansinnigt bra! Ekologiska, snälla produkter som är så dryga att de räcker hur länge som helst! Huden mår bra, jag mår bra, naturen mår bra! Hur mycket bättre kan det egentligen bli?!!

HEJA ROSENSERIEN!!


Så ta tillfället i akt nu, kära ni! Missa inte tävlingen där en av er vinner härliga produkter ur denna ljuvliga hudvårdsserie. Glöm nu inte bort att den del av produkterna finns särskilt anpassade för herrar också så ni kan givetvis också tävla. :)

HÄR hittar ni tävlingsinlägget!

Fråga gärna om ni undrar över något. Om det skulle vara så att Du inte har Facebook men ändå vill vara med och tävla så säg till!


Önskar er en riktigt fin fortsättning på dagen så hörs vi lite senare. :)


Tävlingar!

Kommentarer
# ♥ Sojka ♥

Vad kul att du är med och tävlar i min blogg! :)

Lycka till!

Kram!

http://www.sojkasframtid.se/tavling-vinn-megapaket-med-nappar/

Kommentaren postad den 01 June klockan 09:20

# ♥ Sojka ♥

Hej söta!

Jag skulle jätte gärna vilja ha dig som gästbloggare! Skulle du vilja det? :)

Märk mejlet med ”Gästblogga” och mejla till ann_sofie_s@hotmail.se

Inlägget kommer publiceras någon gång mellan 14-28 Juni (då jag ska till Kreta med familjen) så jag behöver då så fort som möjligt så jag kan lägga in det!

Vill du göra flera inlägg så skicka ett inlägg per mejl.

Kramis!

Kommentaren postad den 03 June klockan 17:24

# Emma

Åh Rosenserien är så härlig! Brukar fynda deras produkter på blocket och Tradera!
Älskar fuktkrämen!

Kommentaren postad den 06 February klockan 08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback