Medicinstudier.

Inlägget publicerades 3 September kl. 14:37
Yes, inväntar kurslitteraturen så att mina medicinstudier kan ta fart på riktigt. :)
Kursen jag kommer att läsa parallellt är Etik och jag ser riktigt mycket fram emot detta.
Lite synd att det tagit så enormt lång tid innan jag äntligen kommit på vad jag vill bli "när jag bli stor" men jaa...vad ska jag säga?
Bättre sent än aldrig?
Det kanske inte stämmer alla gånger men jag är väldigt glad över att ha tagit detta beslut. Känner att jag är less på att slava runt på en skitlön, om jag ska vara ärlig. För vem i hela helskotta vill jobba nästan heltid och få ut 11.000 kr.?
Näe, precis..speciellt inte när man är nästan 30 och har jobbat sedan man slutade skolan. Jag går bara inte med på det längre!!
Kommunen betalar inte särskilt bra och framförallt inte om man är outbildad. Ha hur mycket erfarenhet du vill. Kvittar ifall du inte har en utbildning.

Idag har jag avnjutit en lunch i sällskap med hunden. Tomas var på jobbet och lilla Alve har för första gången sovit på dagis idag. Och det gick så jäkla bra! :)
Kan väl säga att det var just det "momentet" som vi var lite spända inför. Vilostunden. Hur i hela friden ska de lyckas få denna superaktiva lilla kille att kunna slappna av och somna i ett rum fullt med andra 1-åringar?!!
Men ja, det gick precis hur bra som helst. Och här finner ni ett par stolta och glada föräldrar! :)
När så klockan började närma sig 13 tittade Tomas förbi hemma en snabbis så vi sällskapade till dagis för att hämta Alve som precis hade vaknat när vi kom dit. Duktiga, fina lilla älskade unge. :)
Eftersom inskolningstiden börjar närma sig sitt slut och allt går så bra så ska mami avvika imorgon. Jag har nämligen en viktig träff på skolan som jag måste till så lillhjärtat ska få vara själv imorgon. Det skulle han ju fått vara även om jag inte haft min skolträff och han har ju även varit själv en hel del tidigare också men då har jag ju iaf befunnit mig i samma byggnad. Blir spännande imorgon. :)

Nu sitter vi och tittar på Alve's nya favoritfilm - Boog & Elliot. När man hör "Boooohk" så vet man exakt vad han vill! ;)
Han är faktiskt riktigt duktig på att uttrycka sig verbalt, redan nu vid 14 månader. Många ord och fler kommer hela tiden. Underbart!! :)

Snart dags att klä på oss för att gå ut en sväng. Dagis imorgon igen. Jag älskar att Alve älskar att vara där! Känns bra ända in i själens djupaste vrå. 


Underbaraste. Hoppas ni får en fin dag! :)

Real life events

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback