Testförardröm i vackraste grått!

Inlägget publicerades 14 September kl. 10:53
Alla ni som är föräldrar (och garanterat många av er andra också) har nog inte missat Crescent's ursnygga barnvagnar. Jag har aldrig testat en Crescent själv, bortsett från en cykel jag hade när jag var liten, men gällande just barnvagn vore det enormt roligt att få prova på hur verkligt bra kvalité känns.
Dessutom kombinerat med en fantastisk design, mycket låg vikt och många olika tillbehör och färger.

Vi som bor strax utanför citykärnan går ofta in till stan eller helt enkelt bara på en härlig promenad.
Problemet i dagsläget är att vagnen vi nu använder inte är så särskilt stabil. Det känns ju inte sådär enastående bra, om jag ska vara ärlig.
När jag är ute och går med mitt barn, det mest värdefulla i mitt liv, så vill jag ju verkligen kunna känna mig 200% säker på att han både är säker och sitter bra.

Jag som tidigare nämnt inte har provat en Crescent barnvagn men däremot har jag hört en hel del gott om dem. På min sons förskola är det ett barn som glider in som en liten kung i sin sjukt snygga Crescent Trike och faktiskt, om jag ska vara ärlig, så kan man nästan se vilken sjujäkla kvalité vagnen håller!
 
Jag vill inte att vi ska behöva känna oss begränsade utan kunna vara helt fria och spontana, gå på långa promenader, verkligen ge vagnen "vad den tål". :)
Så är det inte i dagsläget. Tyvärr. Viktigare än NÅGOT annat är att min son sitter/åker säkert!
Om jag så ska bära honom fram i skog & city så kommer jag aldrig någonsin att kompromissa när det gäller hans säkerhet. Inte på något plan.

Och det är just precis därför, mina vänner, som jag skulle vilja få äran, chansen och möjligheten att få prova på en Crescent Trike till Alve.
Då skulle jag nämligen kunna gå jorden runt och hela tiden veta att den jag älskar mest av allt sitter i tryggt förvar och glider fram likt en kung på sin gråa "tron". :)

Vilken barnvagn använder ni?
Har ni provat någon av Crescent's barnvagnar?
 
 


Gillat

Kommentarer
# Johanna

Vi har nyligen köpt en sittvagn från cresent, en compact. Men jag trodde de skulle kontrollera vagnarna bättre än vad de gjort, knäledschassit har börjat glappa efter 8 dagar i användning, små repor i chassit, knarrar när man trycker ned handtaget och loggan var utsmetad från när de målat den på fabriken....Återförsäljaren sa att det var sämre kvalité på dessa vagnar än på ORA, kanske betyder något :)

Kommentaren postad den 22 May klockan 08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback